måndag, juni 02, 2008

På bättringsvägen...

Imorgon har minisjuklingarna födelsedagskalas. Lägligt. Oddsen för att det blir ett stort kalas är inte så stora. Men lite kalas ska vi ha och om de bara slutar kräkas och börjar dricka lite så har vi lockat med en kvällstur på sjön. Vi får se hur det peptalket funkar.
Jack är på väg att bli frisk och började prata igen kl 20 efter nästan 2,5 dygns tystnad. Han inledde med att kommentera aporna på TV med ett "mamma det ser ut som du". Och nu har han pratat oavbrutet i en timme. Det är så himla skönt att se lite liv i ögonen på honom igen. Hoppas nu Love kommer igen imorgon också.
Nu ska här slås in paket. Jag kan omöjligt tänka mig något som skulle kunna liva upp våra två minizlatans mer än ett par bollar. Möjligvist kalsonger och badbyxor som alltid så högt upp på listan. Så bollar ska de få. Och kalsonger. Och lite annat som Micke D varit nere och handlat ihop med Nea idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, åh, åh vad roligt att du börjat blogga Nina! Kommer givetvis följa din familj med största intresse. Hälsa småkillarna att de fyller på en attans bra dag... kram kram

Nina sa...

Haha, visst är det kul. Lite inspirerad blev jag nog allt av dig :-)
Ha en toppen födelsedagskväll och sköt om dig och hela la familia. Kram kram