lördag, juni 28, 2008

Goa lördagar

Lördagar måste vara veckans goaste dag. Det skulle vara mer lördagar i Sverige. Den här lördagen började med sovmorgon omlott. Eller nåt. Först Micke och sen jag. Gick på den sedvanliga cykelpromenaden fram och tillbaka på trottoaren och efter ganska många rundor fram och tillbaka stack Jenny ut huvudet genom dörren och meddelade kaffe och bulle på trappan. De är ju så toppen de där grannarna vi har. Idag fick vi dessutom ett par nya. Kul, även om vi saknar de förra.

Efter den ganska slappa men goa förmiddagen bestämde vi oss (ovanligt fort för att vara vi) för att åka på utflykt till Basta kvarn för att mata fiskarna och äta korv och mos. Det första gick jättebra. Fiskarna åt upp all mat. Det andra gick dåligt. Ingen åt upp någon mat alls. Jack hade ont i magen och började gråta, samtidigt trillade Love baklänges och slog huvuet i väggen och fick hela bänken över sig. Sen började det regna. Då åkte vi hem.


Brorsan var här och drack em-kaffe och lämnade lite flugor till Micke som de beställt på nätet. Sen fotboll, klippa häck, göra pannkakor, åka och handla, äta kvällsmat bla bla bla och nu dags att säga hejdå till den här lördagen.
Micke vann inte Gösanatta, men alla sov som kungar inatt. Och det känns som en bra mycket bättre vinst än en gös. :-)

Pappas killar. Fiskarkillar.

Jag berättar för Nea hur illa fiskmat smakar. Hon lyssnar inte.

Inga kommentarer: