söndag, oktober 05, 2008

Second hand-söndag

Söndagar är perfekta second hand-dagar. Man tar bilen, travar in barn och vänner i densamma och åker runt på diverse loppisar för att se om man eventuellt kan hitta mer skräp att fylla hemmet med. Idag fyndade jag endast en tavelram för 20 kr. Regeln, en sak in - en sak ut, är fin men har inte fått fäste i min hjärna (som för övrigt är tillverkad i teflon) än. Vad ska jag slänga? Räknas ett par trasiga strumpor, eller måste det nödvändigtvis vara en annan ram?

Efter loppisrundan så åkte M och killarna till ridhuset för att kolla hästar. Det var stängt så istället blev det en sväng till Vistafallet för att kolla fiskar. Surprise!
Sen slog Sverige till och gav oss några timmar sol och blå himmel. Gick och pysslade i trädgården, hoppade i lövhögen, drack kaffe ute och jagade mask.

Stora lövhögen och lilla Nea

Efter detta packade vi in oss i bilen igen och åkte till mormor´n som bjöd på pannkakskvällsmat. Och den avslutningen kunde inte passat bättre på en mysig helg utan stress och press. Ibland känns livet med tre små små barn ganska jobbigt. Men ibland känns det som ett glidarliv. Inga träningar eller aktiviteter som styr. Bara vi och det vi känner för att göra för stunden. Ungefär så...


Nu - sofftime.

Coola trion på väg till mormor och morfar och hundra tusen pannkakor.

Inga kommentarer: