fredag, oktober 03, 2008

Breaking news!

Breaking news! Vi har tittat klart på en hel film - utan att somna. Och vi är fortfarande vakna en kvart efter att filmen är slut.

För övrigt har dagen varit solig. Em-kaffet serverades i trädgården, farmor kom med bullar. Mormor med äpplekaka och vaniljsås. Vi bidrog med kaffe och ett gäng kravallungar.

Som ni ser har gräset börjat gro där vi grävt upp, inte så man kan gå på det men ändå... Däremot lyser gatstenarna och asfalten med sin frånvaro. Gruset, som är för jäkla grusigt faktiskt, märks desto mer. Inte förrän i vår ska vi lägga dit finstenarna så det är bara att vänja sig vid sandens ständiga närvaro i huset. Faktiskt överallt i huset, eftersom ingen mer än möjligtvis M har vett nog att ta av sig skorna inomhus.

Efter kaffet hittade vi världens längsta mask. Nea jagade masken runt trädgården och sen packade jag in barnaskaran i bilen och åkte bort till fam Friberg och fick lite till kaffe i solen. Åkte några jobbärenden innan det var dags för hemfärd och fredagsfest.
Dagens roliga kom från barnen som har ett fantastiskt sätt att sköta sina toalettbestyr på. Varför bajsa ensam när man kan bajsa i klunga? Alla tre stängde in sig på toaletten samtidigt. Jack och Love står med blöja och läser i en och samma fisketidning. Nea sitter på pottan. Trippelbajs - ett rent nöje.

Med detta bajssnack säger jag nu tack och hej och godnatt. Syns imorgon.

Inga kommentarer: