tisdag, november 24, 2009

Same, same but different

Jag: Skulle du vilja åka till New York med mig någon gång?
M: Absolut inte!

2 timmar senare
M: Vi skulle åka ner till Smålands Museum i Växjö någon gång.
Jag: Absolut inte!

Vi har någon form av intressekonflikt i våran familj.

5 kommentarer:

veronica sa...

Ha ha ha! Rollig konversation. Nästa gång ska du inte fråga. Ta saken i egna händer. Du vet hur det gick när jag hoppades på en resa till Rom, det blev några jäkla årsböcker.
När man verkligen vill något ska man inte lägga fram det som en fråga, så mycket har jag lärt mig. Men man måste vara smidig, det ska liksom uppfattas som ett gemensamt besult.

Anonym sa...

och rollig ska väl då betyda typ kul, underhållande (eller så kunde jag stavat det som man ska - rolig)

Nina sa...

Tack för tipset! bara att boka alltså. Vem bokade eran resa?

Anonym sa...

Vi bokade den tillsammans i slutändan men från början var Lars inte alls så sugen. Men jag lade mer fram det som att "vi ska" fast på ett trevligt sätt liksom...=) (En gång i livet ska man i alla fall ha sett NY)
Sedan upptäckte vi att priserna svängde efter dollarkursen och då blev det lite bråttom att boka medan dollarn fortfarande stod lågt i kurs. Då gjorde vi i och för sig misstaget att boka ett lågbudgethotell så det blev lite dyrt i slutändan när vi fick boka ett hotell till för att ingen av oss ville bo på det första hotellet när vi läste på nätet att det skulle finnas bedbugs och kackerlackor. Så det var lite oanik på Storgatan kvällen innan avresa. Men det ordnade sig.
Vi bokade både hotell och resan genom lastminute.com men så finns det en annan sidan som heter supersavertravel.se som jag kollade lite på igår kväll. Den verkar bra. (Vi planerar för nästa semester nu!) Men kolla för guds skull upp rescensioner på tripadvisor.com så att ni inte gör som vi och måste betala för två hotell...
Nu har jag svarat på massa saker som du inte alls ville veta, men bara för att liksom, du vet...
V

Niclas sa...

New York ligger väl kvar. Smålands Museum kan försvinna utan notis i tidningen när som helst. Åk på museum, det blir kanon.