onsdag, november 04, 2009

Gudbarn och tvillingar

Idag följde vår goa guddotter Ebba med hem efter dagis. Hon är en stor förebild. En flickig Emil i Lönneberga som tittar under lugg och alltid har håret överallt. Otroligt söt. Love blev så glad över att Ebba skulle följa med hem så han hoppade över Bamsegympan! Det roligaste han vet. Trodde inget gick före det, men där ser man...

Härligt att se våra tvillingkillar välja olika vägar ibland. Även om det handlar om en sådan liten banal sak som detta. Jack stannade själv på gympan och jag, Ebba, Love och Nea styrde kosan hemåt.
Det är väl en av de vanligaste funderingar man har som förälder till tvillingar. I Jack och Loves fall, enäggstvillingar. Att ge dem rätt förutsättningar att bli sin egen. Inte tvångsmässigt dela på dem. Tvillingar är tvillingar och jag personligen tror inte på idén att försöka göra dem till något annat än det heller. Därför blir jag glad när de visar sin individualitet självmant. Att de inte är beroende av varandra men ändå har en fin trygghet ihop. Som syskon har.


Har just plöjt igenom en bok. Har en ny tidning som ligger och väntar också. Could life be better? Fint när livet känns bra i all sin enkelhet. En tidning, en påse bilar, en varm säng och en fin familj.

Ska nu lägga mig och fundera på vad för bra grejjer som väntas imorgon.

Inga kommentarer: