onsdag, juni 03, 2009

Happy 4-årskalas :-)

Sådärja... då har även dessa små sparvar i Barcelonadräkt blivit 4 år. Helt otroligt. Tänker ofta på:

a) när vi fick reda på att vi skulle få tvillingar. Vi blev helt spralliga och gick på stan och fnissade som två tonåringar och undrade om det syntes hur coolt det var i min mage.

b) när vi tog bilen en tidigt morgon för 4 år sen för att åka in till BB och plocka ut dem. Hur vi spelade U2 i bilen och var helt upprymda. Hur de fick åka till NEO med Micke ochjag fick ligga kvar på uppvaket. Själv. Så snopet och ensamt när man just fått värsta guldskatten. Hur pyttesmå de var. Hur svårt det var att våga ta i dem. Hur allt gick i ett, sondmatning, dubbelammning, skedmatning, pumpa mer mjölk, vila en timme och sen köra igång igen. Dygnet runt.

c) hur lång tid det tog innan vi bestämde namn. Hur de gick under smeknamnet ketchup och senap och TV1 och TV2 på NEO.

d) hur otroligt speciellt det kändes att komma hem med två små sparvar. Faktiskt. Det känns troligen lika speciellt med en. Men att se två små korvar ligga ihop på kortänden i en spjälsäng. Det var helt fantastiskt mysigt.

Två små tomtar i lånad vagn på NEO.

Och nu är de stora fotbollsspelare som har fotsvett och som snart flyttar hemifrån.... Vad gjorde vi innan de kom? Hur var det egentligen att helt och hållet bestämma själv hur dagarna skulle se ut. Kommer inte ihåg. Saknar det inte heller. (OK, vissa dagar då...).

Hur som helst en mysig födelsedag som började med paket på sängen, jobb, sen dagis med drop-in fika på Neas avdelning. Sen hem och fixa för kalas med familj. Bästa mamma och mormor hade knåpat ihåg så här fina tårtor! Sen droppade de in och därmed även presenterna. Så här har spelats innebandy, inomhus såklart. Vi får fräscha upp här när de flyttat hemifrån. Jäklar vad vi sliter på vårt hus. Bobbycar-race, fotbollsmatcher och nu även innebandyträning inomhus sliter på´t. Men det är kul och de har kul. Och har de kul så bråkar de inte och då blir alla gladare. Så varsågod och slit...


Och nu ligger de och sover alla 3 och det gör nog vi snart också. Zzzz...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du skriver så underbart!!!!Jag skrattar och gråter om vartannat KRAM Anna-Panna (Abbe blir 11 på fredag nästa vecka,han föddes nyss!)

Nina sa...

Hej Anna-Panna och tack för fina ord :-) Vet du att Abbe är ett av de finaste namn jag vet. Hade Nea blivit en kille hade det blivit Abbe.
Ha ett mysigt födelsedagskalas. Kram kram

Nina sa...

PS. Albin är också fint... :-)Trots att han bara kan fiska mört...