måndag, juni 08, 2009

Fotboll, danstävling och 4-årskalas

Det var laddat med grill, fotboll och en herrans massa vin, mysigt sällskap och annat gott hemma hos Josse och Jörgen i lördags. Vi började gå hem vid midnatt men konstigt nog var klockan flera timmar senare innan vi faktiskt började gå hem på riktigt. Taxi hade såklart ingen ledig taxi men som tur var vi på fest hos en familj som har hela garaget fullt av vagnar. Så tre (!) kärror letades fram utan problem, men eftersom vi endast är två så fick vi även körhjälp av Jörgen hela vägen hem. Tack! En go kväll om man bortser från själva fobollen då. Och huvudvärken dagen efter.

Ett tugga för Norge...

...och en tugga för Sverige...

Paulina och Ulle har kul... :-)


Sen kom småtjejernas överraskning. Danstävling på nysnickrat trädäck. Såklart. Charlie och Frank kom sist vilket Charlie var missnöjd med. "Du ska vara glad att du fick 15 poäng" svarade Smilla som var domare. Och hör sen liksom... Tjejerna är inte dumma heller för papporna dansstrejkade först. Då tog de helt enkelt och lockade med varsin öl som pris. Och vem kan tacka nej till sådant pris?


Dagen efter var det fint väder blandat med lite granna grus i ögonen och killarnas barnkalas. Men 11 små knattar i trädgården är bästa medicinen mot trötthet :-) Det var ett glatt gäng som avslutade det hela med fiskdamm. Har sällan sett 11 så tysta barn som när alla håvat in varsin godispåse. Det är innan själva sockerchocken kommer. För sen säger det PANG och så är det racer som gäller igen. Härligt. Det var 3 slagna hjältar som stupade i soffan direkt efter Bolibompa. Och en stupad morsa som somnade i Loves säng klockan 19.00. Jag skojar inte.
Micke å andra sidan trotsade alla naturlagar och åkte och spelade fotbollsmatch ungefär samtidigt som jag somnade, och gjorde dessutom två mål! Obegripligt efter en sådan kväll och en sådan dag. Puh...

Inga kommentarer: