söndag, november 23, 2008

Heja Sverige

Landet lagom har slagit till igen och inte regnat bort den snö det gav oss igår. Eller om det är Gud som bestämmer om det där. Eller slumpen. Eller molnen. Mer än Sverige. Inte vet jag och det spelar mindre roll. Bara det är snö.

Efter att ha tränat lite skidåkning i trädgården på morgonen packade vi in oss, barnen, grill, korv och lite annat grejs och åkte till golfbanan som var helt översnöad och vacker. 16:e hålet är jäkligt långt och backigt på sommaren. Det är det på vintern också såklart men då uppskattar jag det betydligt mer. Annars är det bara massa vatten och långt som sjutton. Nu är det en fantastisk pulkabacke.

Åkte pulka och skidor och grillade upp korven ihop med Andreas, Oskar och Louise och ganska många fler.

Tog svängen förbi backen och kollade lite på nära håll hur vatten blir snö när det är minusgrader och annat viktigt.

Hem och lite slapp i myshörnan medans vi zappar mellan fäktning och konståkning på tv. Jag bestämmer inte. Det gör mellanlångkalsongerna. För såklart går vi omkring alla fem i långkalsonger idag igen.

Micke är och handlar färg till skåpen. En bedrift i all sin enkelhet. Jag menar, vi köpte möblerna igår. Och köper färg redan idag. Det tar sig.

Om en stund ska vi packa in oss i bussen igen och åka till fam Friberg och dela pizzakvällsmat.

Och denna söndag får redan innan den är slut 5 Dowrar av 5 möjliga.

Ny vecka imorgon. Nya möjligheter. Nya projekt att ta tag i. Nya liv att påbörja och se hur länge de håller den här gången. Förmodligen inte längre än till tisdag kväll. Men det fina är att det alltid dyker upp nya måndagar. Hela tiden.

Inga kommentarer: