torsdag, september 04, 2008

Mer lek


Idag har mamsen varit här och lekt lite med datorn. Eller ja, eventuellt tyckte jag det var roligare än hon. Jag måste ha fastnat någonstans i början av tonåren. Men det fina är när lite roar. För då har man kul nästan jämt.

Idag är min korta dag. Hämtade barnen efter lunch och sen drog vi på stan för att köpa byxor till killarna. De valde varsitt par själva, så förhoppningsvis vill de även använda dem fortsättningsvis. Annars är det alltid ett jäkla tjat om Argentinadräkten eller Zlatandräkten eller Sverigedräkten eller Manchester United mössan. Men alla FINA kläder då? När har de tänkt använda dem?

Efter klädinköp blev det ICA. Ner med alla tre i kundvagnen och så gjorde vi varvet på rekordtid. Skulle bara ha smör och kiwi, men vagnen är i det läget ändå ganska smidig. Om inte smidigast. Då har man dem i samlad tropp. Annars hittar man dem alltid vid smågodiset. Längre än så går de aldrig.

Sen åkte vi hem och bjöd mormor på kaffe. Och med sig hade den bästa mormorn bullar, äpplepaj och äpplekaka. Hon hade långtråkigt idag så hon tänkte att hon kunde fylla upp vår frys. Fantastiskt lyxigt.

Var ute och gick en timme i mörker och regn med Jennie när barnen lagt sig. Har glömt hur skönt det kan vara att röra på sig ibland. Inte gå och lägga sig kl 20.15 utan skaffa lite energi genom att faktiskt göra något. Så nu ligger Micke i soffan och sover. Och jag är vaken. Inte den vanligaste fördelningen i det här huset.

Inga kommentarer: