tisdag, mars 31, 2009

2-årsfirande i dagarna tre...


Vi började fira lillfisan i söndags. Och där satt hon i fåtöljen och tog emot sina presenter. Lite audiens hos drottningen över det hela. Såklart. Hon är ju ändå prinsessa.


Solsken hela dagen men kalas inomhus... Så när gästerna gått hem för dagen tog vi på oss och gick ut en kvällsrunda i trädgården. Storgrannar och minigrannar kom och sällskapade oss i kojan... Det finns inget bättre än vår!!!!

En stor del av gatans coola gäng. Och så var första dagens firande klart...

Sen var det måndag och dags för den riktiga tvåårsdagen. Såklart med sång och paket i sängen. Sällan har hon väl vaknat så fort som denna dag. Glassbjudning på dagis och på em kom Jennie med Nova och Thea och Jenny med Tuva och nyfödd lillebror Liam och firade lite till.

Och så tredje firardagen idag med farmor och farfar på besök. Nea fick äntligen sina fotbollsskor som hon så hett önskat sig. Farfar ser det som sin plikt att förse dem med fotbollsutrustning. Här fostras LIFs nya anfallspar och en ettrig back. Och som ni ser har Jack och Love tagit på sig finkläderna.

Det är mysigt med långfirande. Och nu tror Nea att hon fyller år varje dag och att det varje dag kommer att regna presenter över henne. Det blir tufft för smulan att vakna upp till verkligheten imorgon igen...



Inga kommentarer: