tisdag, mars 24, 2009

Fin helg igen


Helgen har varit go och solig. Lugn med mycket utefix. Har slut på ord i huvudet. Så det får bli bilder istället :-)


Nea, Tuva, Stella och Jack fikar i parken. Love gillar inte mina paparazzi-tendenser och gled undan i tid. Lägg märke till hur skicklig jag är på att fota (!). Kolla skuggan nere i höger hörn.


Som vi har hojjat i helgen!!! Killarna har avverkat minst 10 mil hittills i år på trottoaren utanför huset. Och vem har sagt att skidhjälm och skidglasögon hör hemma endast i skidbacken?

Så kom lördagen när världens största björk skulle tas ner rakt över gatan. Här smyger inte grannarna bakom gardinerna, så de radade helt enkelt upp sig för att titta på.

Och när vi tittat färdigt genom fönstret så gick vi ut och kollade på alltihop på lite närmare håll. Micke hjälpte Anders att dra björkris. Och vi andra hjälpte Jenny med... Ja vad gjorde vi egentligen? Vi hjälpte henna att dricka upp kaffet och äta bullarna som hon, höggravida kvinna, serverade på trappan i solen. Så här i efterhand kan man ju tycka att det borde varit vi som bjöd dem på fika eftersom; Björken som föll kommer ge oss massor av mer kvällssol. Anders hade feber. Jenny hade gått 10 dagar över tiden... Borde vi verkligen...


Efter björkfallet dags för lite pyssel i vår egen trädgård. Micke snickrade vidare på "soldäcket". Nyvaken liten Nea kollar på.Söndagkväll och killarna lägger sista handen vid nybygget. Nu måste det väl ändå bli sol i sommar när vi snickrat ihop så fint?

Inga kommentarer: