onsdag, mars 11, 2009

Ommöblering som fastnar halvvägs...

Vet ni vad jag älskar bloggar som uppdateras ofta. Inte som den här som torkat ihop helt. Förlåt alla ni som är här varje dag ändå, trots att jag är så kass på att skriva. Men nu är det vår i luften (innan termometern rasade till -6°) och kanske infinner sig då även lusten att berätta saker igen.

Vi har även köpt en ny kamera så underlag finns i mängder. För händelselöst är livet sällan. Och råkar det vara händelselöst så rör det sig miljoner saker i huvudet ändå som borde eller inte borde luftas.

I helgen tar vi iallafall time-out en stund och åker och lyxar till oss på hotell i Göteborg. Ska bli fantastiskt mysigt. Dessutom ska vi åka tåg dit så autopilen kan gå på ännu tidigare eftersom ingen av oss behöver köra bil och tänka. Istället kan vi ägna oss åt att dagdrömma, dricka kaffe, läsa tidningar och ha det gött.

Nu väntar kvällsröjjet som känns lite halvjobbigt eftersom här ser ut som ett virrvarr. Vi försökte möblera om igår men efter 10 vändor med en av möblerna från vägg till vägg står allt istället lite här och var. Inte för att det passar där utan för att inspirationen tog slut. Det blev ett klassiskt Dower/Karlsson-projekt där vi slår världsrekord i klassen svårt att bestämma sig. Inte nog med det så har jag dragit fram symaskin och tyg. Sen tog inspirationen slut även i detta projekt. Så det står kvar framme. Och för att jag skulle se att sy var jag tvungen att byta taklamporna ovanför bordet. Dvs byta soffbordslampan och matbordslampan. Bara tillfälligt såklart. Men tillfälligt i det här huset betyder ofta inte tillfälligt utan långvarigt. Vilket bidrar till virrvarret ännu mer. Ja, ni hajjar säkert. Jag hoppas att jag inte är ensam om att ha det så här! Eller?


1 kommentar:

Sara sa...

Kul att du skriver igen ;-) Jag är en av de som tittat in lite då och då de senaste veckorna.
Ha det gott, vi ses på onsdag. Kram