lördag, december 05, 2009

En radda grejjer från veckan

Veckans dagar trillar iväg. Vad händer? Är det för att man är så dålig på att leva i nuet som det går så jäkla snabbt? Ändå har jag varit oerhört bra på det just den här veckan som varit fylld till bredden. Så någon tid att inte leva just för stunden har varit omöjligt. Ett livat jobb i kombo med föräldramöte, gympauppvisning, tjejmiddag, meditationskväll, socialt umgänge och tomtepromenad. Det är mer än man kan säga om andra veckor. Men så känns livet rätt gött för tillfället också.

Här kommer en radda bilder i dålig kvalitet tyvärr... Men bloggar med bilder är roligare än de utan har jag läst, så håll till godo.

Bamsegympa. Spanien hör till familjen.

Tjejmiddag hos Mia som är bäst på jul. Hon frossar i jul och gör det väldigt bra. Julklappsutdelning – så här glad blev Mia för Lindas klapp.

Efter förmiddagsfika med grannarna stassade vi om för Tomtepromenaden i Hökerum. En 3 km lång runda i skogen med tomtar, jesusbarn, korvgrill, chokladhjul, tipspromenad, godispåsar, glögg och mycket annat. Micke stog och grillade korv (vilket känns, han luktar som en Sibyllakiosk) och vi andra tog oss runt med god assistans av Brittis och Ulf som...

...även såg till att vi fick glögg, julklappar, kvällsmat och efterrätt. I ungefär den ordningen.

Nu är det time for bed. En tidig lördagkväll känns mer än ok. Dessutom min tur att ha sovmorgon imorgon och det är jäkelen en av veckans höjdpunkter i hård konkurrens med allt annat.

Inga kommentarer: