söndag, maj 10, 2009

Resumé

En helg med tandvärk. Bland mycket annat... Har lyckats få inflammation i en tand som är stendöd. Rotfylld och begravd för 19 år sedan efter en bilkrasch som resulterade i 4 utslagna tänder. Värsta hockeyfejset. Ändå är den nu inflammerad och det gör sketont. Ipren funkar men jag hoppas på en akuttid, typ imorgon. Åker till Barcelona om 1,5 vecka och vill helst slippa tänka på onda tänder då.

Annars har det varit en helg på drift, utan större mening eller mål.
Möjligtvis cykla då som ni börjar förstå är huvudsysslan i det här hushållet.
Eller klart vi hade
mål. Men lite för höga och orealistiska visade det sig. Man får inse att vi även har tre barn att ta hand om. Vi åkte iallafall till Rångedala plantskola i lördags, allihop. Men egentligen helt meningslöst. Hur lätt är det att välja ur ett sortiment lika stort som Liseberg? Misslyckat försök som resulterade i att dammen de har nu är några clementiner rikare och clementinträdet jämte dammen således några frukter fattigare. Själva åkte vi därifrån lika rika/fattiga som tidigare. Inga inköp. Åkte istället vidare till Borås och hälsade på Chrille, Marina, Eddie-Lee och Ulle som också var där. Mycket mysigt.

Imorse var alla barn ute före kl 9 för att klappa grannens katt. Iklädda pyjamas och gummistövlar. Sen frukost, Micke fixade i trädgården och jag tog fm-cykelpasset på gatan med mina cykelgalna barn, Jenny, Tuva och en kopp kaffe. Barnen cyklar upp och ner för gatan. Vi tittar på.

Paparazzifotade ungar med katten Hampus

Micke spelade fotbollsmatch på em, vi åkte dit och tittade på andra halvlek när han missade en nick, fick hjärnsläpp och försökte revanschera sig med en bicicleta vilket gjorde att han slog bakhuvudet i marken och fick yra av banan. Sen åkte han och fiskade och vi åkte hem och - cyklade. Detta cyklande börjar bli lite långtråkigt. Men det verkar jag vara ensam om att tycka. Killarna klara sig egentligen själva. Men Nea har ingen koll och skulle dra ner till sjön om hon fick chansen Därav vaktandet. Plus att det kommer bilar då och då så man får stå där som en annan morsa och gala med jämna mellanrum. Försöker gapa så tyst som möjligt. Det bästa vore om det stängde av gatan. Då hade vi haft en total idyll här. Hann rensa lite maskrosor under tiden.

Dagens frågeställning måste annars bli den gamla vanliga. När någonsin ska man hinna göra något åt allt som behöver göras åt? Ska fundera på detta en minut och sen gå och lägga mig. Dags att ladda för ny vecka med jobb, besök hos frisör, tjejmiddag, tandläkarn, Stockholmstur och ytterligare bortåt 150 cykelpass :-)

Inga kommentarer: