torsdag, maj 07, 2009

Egentid, så det kan bli...

Egentid ihop med Micke. Så hur spenderar vi den? Jo men vi somnar i Jack och Loves säng. Båda två! Killarna hade satt ihop sina sängar till en dubbelsäng och där la vi oss också för att prata lite med dem innan de somnade. Vaknade för en stund sen. Pigga och fräscha...

Dagen har annars gått i 180. Hämtade halv 2 på dagis. Regn, regn, regn. Hem och fixa lite mellis. Åt den ihop under inte så ordnade former. Love lyckades få youghurt över hela sig inkl håret. De andra två skrattade så de höll på att trilla av stolarna. Sen var det kört och flamset ett faktum. Dukade av och stoppade in resterna i kylskåpet. (Som om någon skulle äta upp dem sen?).

Fixade lite hemma och åkte sen ut på turné med Larssonbussen. Åkte ner till showroomet på 29:an och röjjde upp efter en lunch med gäster från Frankrike och Belgien. Barnen gjorde sitt bästa för att hjälpa till och sen iväg till nästa anhalt, lämna vin till kvällens event med samma gäster. Därefter en vända till biblioteket för att välja lite böcker och filmer. Hann riva av en bok i soffan också. När jag skulle låna hela kalaset så visade det sig att jag hade en skuld på 85 kr! På biblioteket. Hur lyckas man med det? Utan att ens veta om det? Så in med alla i bilen igen. Ni får gissa hur lång tid det tar att håva in 3 virrpannor i en bil och försöka knäppa bältena? Alla vill sitta i framsätet. Alla vill knäppa sina spännen själva. Ingen vill åka hem. Men in med alla i bilen och iväg till bankomaten för att ta ut pengar. Tillbaka till bibblan igen och betala skuld. Moget beslut att åtgärda det direkt. Vid det här laget hade Love hunnit somna i bilen. Så ilfart hem för att försöka få väck på honom och laga till middag. Morfars biffar och pressad potatis.

Sen somnade vi.

Inga kommentarer: