tisdag, april 07, 2009

Påsklov = arbetsläger

Världens bästa; att komma hem till färdigmatade barn efter jobbet. Bara att göra ett halvhjärtat slutröjj i köket och så på med kläderna och ut med alla igen! Utomhus är ett så genialt ställe att vara på. Vi drog runt lite i trädgårdarna och kollade in allas vårprojekt. Här är rena ByggareBob-paradiset. Grävmaskiner och stora hål överallt.

Dowerprojektet är omfattande det också, iallafall i tanken, men handlar just de närmaste dagarna om att lägga all gatsten på plats igen. M har påsklov ihop med barnen så han har fin hjälp. 1 kr/skottkärran är lönen och de kämpar verkligen på och är superduktiga. De sparar till varsin Barcelonadräkt och drog ihop 20 kr var idag. Micke kämpar som ett djur han också. Han sparar till en elmotor...

Jack och Nea lastar sand...

Jobb, jobb...

...mer jobb.
...å så här fint börjar det bli. Nu saknas bara hälften av stenen och ca 100 m2 asfalt och sen kommer det bli jäkligt grusfritt även hemma hos oss. Paradis!!

1 kommentar:

V sa...

Härligt att se at någon jobbar för två på lovet! Ett tips: Om du är på rethumör fråga M hur det går med PIM, eller säg "visst ska det väl bli skönt att jobba med kvalitetsredovisningen på tisdag". Det finns viss risk att han jobbar dubbelt så fort efter det alternativt att jobbandet pphör helt... ;-)