torsdag, augusti 21, 2008

Längesen nu...

Nää, det var attans vad tyst det var här då. Inte ett inlägg på evigheter. Verkligheten har kommit ikapp. Inskolning, jobbstart, hus, barn, bröllop, livet och lite andra pryttlar kom emellan mig och blogglivet.

Inskolningen har gått från panik till ganska lungt läge på två veckor. Vilket känns skönt. Det tär på ett mammahjärta att höra "jag vill inte gå till dagis" från uppvaknande till lämning 10 dagar i rad. Dessutom i ett tonläge och skrikvolym i klass med en hårdrockkonsert. Men nu börjar det vända. Hurra!

Bröllopet var så fantastiskt roligt att jag fortfarande är helt matt 5 dagar efteråt. Klänningen hittade jag dagen innan, i Borås. Skulle bara gå in och köpa ett par strumpbyxor i affären jämte innan jag slog till. Köpte strumporna men glömde gå tillbaka och köpa klänningen. Åkte 4 mil hem. Med strumpor. Utan klänning. Inget läge att åka tillbaka. Gillade läget och tog snällt på mig en annan klänning. Hade kul ändå.

Har nu varit på Lager och handlat regnkläder till alla barn. Skulle handlat vinteruppsättning också. Men solen sken idag. Så det kändes inte rätt. Herregud, semestern har ju nyss slutat...

Inga kommentarer: