måndag, maj 26, 2008

70-årsfirande


Inte alla har en mamma som firar sin 70-årsdag på en värstinghoj. Men min mamma gör det utan att blinka och dessutom med ett riktigt varggrin. Hon är bäst.
I lördags var det dags för den stora happeningen. Kl 10 hämtade vi en smått nervös och förväntansfull mamma/mormor/farmor. Vi överraskade med båttur till Tvärön för champagne, tårta och korvgrill. Sedan en timmes tur på Franks blå Suzuki Intruder 1800 kubik iförd skinnställ och hela kittet och efter det blev det grill och tjöt i Lars och Lenas trädgård hela kvällen. Jättemysigt och jättelyckat alltihop.
Kvällen övergick i diverse diskussioner om viktigheter i livet. Exempelvis huruvida Ulricehamns stad bäst behöver ett H&M eller Elgiganten, vilket väckte en oväntad diskussion mellan Micke och min bror Lars som för omväxlingsskull tyckte totalt olika. Lars "Mr Megabite" har plötsligt fått ett stort teknikintresse men å andra sidan tvivlar jag på att han någonsin varit på ett H&M så OK då... Micke däremot har redan en TV, en stereo och en halv mobil. Så vad ska han med Elgiganten till? Ue är ju ett genuint teknikfreak så vad han tycker är nog rätt soklart.
Sen stoppade vi in alla barnen i diverse barnvagnar och travade hem och la oss och var superglada för att dagen blev så himlans mysig.

Kolla smajlet...

Champagne, jordgubbstårta och grillad korv på Tvärön.


Alla kusiner fick fisk utom Martin som dessutom helt otippat trillade i vattnet.

Inga kommentarer: