torsdag, november 17, 2011

Turboeffekten

Intressant när turboeffekten tar över livet.

8-16.30 på jobbet med (eller egentligen utan) glömd mobiltelefon hemma, sittandes på samma stol i 8 timmar. Gick till skrivaren 2 gånger, till toaletten 1 och kaffeapparaten 3. Inte konstigt jag var kissnödig när jag kom hem.
16.25 hemma och sladdar om i hallen. Ut med ett barn i bilen för gympafärd. De andra två kvar hemma med barnvaktsmormor.
16.55 hemma igen utan dotter men med 2 påsar Mamma Scans.
17.00-17.35 kvalitetstid med en tvilling på varje knä. Vi kollar coola filmer på Youtube.
17.35 far upp i panik. Hjälp vi ska hämta barn nummer tre. NU!!!! Alla tre springer ut i bilen och kör så det ryker. Hinner i tid.
17.55. Hemma igen. Lagar till de stackars ynkliga Mamma Scans, kör frågesport vid bordet. Alla svarar i mun på varandra och blir osams. Följt av disk, bada, borsta tänder, läsa saga, krama, berätta en sak, säga hej till micke som kom hem, krama, trösta, släcka.
20.15 Går in på andraskiftet med en uppkoppling lika effektiv som ett rep.
23.45 Andraskiftet får härdsmälta och går och lägger sig.

Imorgon - same same but different.

Behöver en bra ögoncreme bums och lite brun utan sol plus eventuellt även en korsett. Det kan kanske lura någon att ge intryck av en utvilad, pigg och välvårdad 3-barnsmorsa.
Herregud, tiden bara rinner iväg. Jag kommer vara 65 innan helgen är slut.

Natt vänner. Vi hörs igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för att du äntligen är tillbaka, nu behöver jag inte jaga dig för att få en updatering... Jag har filat lite på en scen men är inte klar ännu återkommer för att testa den på dig. =)

Hoppas att helgen är finfin!
Kramar från Stakis

Nina sa...

Hinner inte fila på en egen version. Och litar helt på ditt omdöme i denna genre av aktivitet. Haha, vi hörs då. Sa vi något datum? 1 december var det va?